Möten

Att gå på ACA-möten är för många en central del i tillfrisknandet. Här kan du förhoppningsvis hitta ett möte nära dig.

Sök befintligt möte
Möteslistan som pdf (nedladdningsbar och klar för utskrift)

Kontaktuppgifter till alla möten

Möten i övriga länder

Att starta en ny grupp (startpaket, mm)
Intresserade av att starta ett möte
Söka sponsor, sponsee och steggrupp

Ser du att något inte stämmer i möteslistan? Kontakta internetansvarig.
Observera att uppdatering av möten kan ta cirka en vecka.

Vi ber alla möten som inte längre vill ha pappersutskick (kallelse till servicekonferensen)  att anmäla detta till Webmaster så att vi kan spara in de kronorna. Alla kommer fortsättningsvis få e-mail-utskicken.
Med vänliga hälsningar, Servicegruppen 151129

Vi har för närvarande problem med uppdatering av den internationella möteslistan. Om ert möte inte stämmer beror det på att ändringen inte har genomförts än.
Webmaster, 16-01-06

Öppna möten är öppna för alla som är nyfikna på vad ACA är för något.
Slutna möten är till för dem som går på ACA för att få hjälp för egen del och som känner igen sig i tredje traditionen som lyder ”Enda villkoret för medlemskap i ACA är en önskan att tillfriskna från effekterna av att ha vuxit upp i en alkoholistisk eller på annat sätt dysfunktionell familj.”

Vissa möten har ibland önskemål om teman, som t.ex. kvinno/mansmöte, men enligt tredje traditionen är alla medlemmar välkomna på ett ACA-möte. Vid behov kan därför temat ändras så du är välkommen oavsett önskemål om tema.

Läs mer på ”Broschyrer” / ”Om öppna och slutna möten”

ACA:s möteslista görs av ACA:s medlemmar. Den är levande och ändras ständigt. Ansvarig för att ändringarna görs är Servicegruppen, men vi kan inte garantera att möteslistan stämmer. Därför är det extra viktigt att du som medlem direkt meddelar internetansvarig om du märker att ett möte inte finns eller att något annat inte stämmer i möteslistan. Vi har ett gemensamt ansvar för möteslistan. Obs att möten får kallas för ACA-möten även om de inte är med på möteslistan.

Ser du att något inte stämmer i möteslistan? Kontakta internetansvarig.