ACA’s Webshop är här!

Nu öppnar ACA Sveriges nya nätbutik

Enligt beslut på ACA servicekonferens den 27 april 2019 öppnar  nu ACA Sverige en nätbutik. Du hittar nätbutiken via ACA Sveriges hemsida. Här kan ACA-grupper köpa böcker, broschyrer och annat material på licens av ACA World Service Organisation. ACA Sverige säljer litteratur som är godkänd av ACAWSO.

Då ACA Sverige har begränsade resurser att lägga på distribution kommer vi endast kunna erbjuda grupper att göra beställning av produkter. Enskilda medlemmar hänvisas att vända sig till en ACA-grupp för att köpa litteratur, medaljer och annat som erbjuds i nätbutiken. Minimum order är 3 böcker.

Dock så går det att beställa broschyrer utan att beställa böcker. Då är minsta antal 10 st.

Exempel… Om gruppen beställer 20 st nykomlingsbroschyrer så kan ni beställa 2 st av t.ex. Cross talk bookletten med.

nätbutiken hittar du mer information om köpvillkor, frakt betalning, leverans med mera.

 

Begränsat med engelsk litteratur
Vi har gott om den svenska stegarbetsboken och nykomlingfoldern att sälja. I nuläget har vi dock slut på det mesta av den engelska litteraturen då vi sålde mer än förväntat på världskonventet i Malmö. Vi har beställt hem böcker från USA och sändningen väntas komma till oss inom en månad drygt. Det går bra att göra er beställning redan nu.

 

Kostnadsfri nedladdningsbar litteratur

En del litteratur är kostnadsfri och finns som nedladdningsbara filer. Det som är översatt till svenska finns på ACA-Sveriges hemsida. Kostnadsfri litteratur på andra språk finns att ladda ner via ACAWSO på adultchildren.org

Kontakt

Om du har några frågor om beställning av litteratur vänligen kontakta: bok@aca-sverige.org.Har er grupp önskemål om att vi ska komplettera nätbutiken med andra ACA produkter här gärna av er.