Steggrupp sökes/finnes

Här kan du som har svårt att hitta steggrupper i närområdet anmäla intresse.
Kontakta då internetansvarig

STEGGRUPP FINNES:

Hej!

Vi vill starta upp en ny steggrupp i Bromma Stockholm. Det kommer vara en grupp för både män och kvinnor. Vi kommer arbeta i stegen med hjälp av arbetsboken. Vi kommer träffas en gång i veckan. Vi har en lokal i Bromma som vi kan använda för dessa träffar. Tillsammans kommer vi fram till en dag som passar så många som möjligt.

brommasteggrupp@hotmail.com

—————————————————————————————–

Ny stegarbetsgrupp startar i Simrishamn.

Onsdagar kl 18.30-20.00 och gruppen är öppen till och med ons den 24 feb.

Gruppen arbetar med den den svenska boken och arbetshäftet, och för närvarande utan vägledare. Men kan du tänka dig att vara vägledare får du vädligt gärna höra av dig.

Kontakt: Edeli, edeli.naturakultura@gmail.com

tel 0414-21145
(160204)

—————————————————————————————–

STEGGRUPP SÖKES:

Hej!

Jag heter Lotta och är vuxet barn. Jag söker er som vill vara med och starta     en steggrupp i Norrköping. Vi kan tillsammans bestämma vilken litteratur vi vill använda tänker jag. 

mail: lotta.campbell1@gmail.com (observera ettan efter efternamnet) 🙂

———————————————————

Hej jag heter Linnéa och är vuxet barn.
Jag söker  steggrupp i Göteborg.
min email: linnealindqvist1994@gmail.com
———————————————————
Jag söker nu en steggrupp för att arbeta med de tolv stegen med.
Med vänlig hälsning,
Lotta
0707872995
—————————————–

Vad är en steggrupp?
Ett annat arbetssätt som många som använt Tillfrisknande vänners svenska böcker använt sig av är att delta i en steggrupp. Steggrupper kan bildas av vilka ACA-medlemmar som helst som är intresserade av att hjälpas åt med att jobba genom de 12 stegen. Ofta jobbar gruppen med hjälp av en arbetsbok (se Medlemmar / Litteratur). Steggrupper kan startas av en hel ACA-grupp som gemensamt bestämmer sig för att jobba genom stegen eller av någon enskild som annonserar efter vänner till en steggrupp via en lapp på mötet, i mötespärmen, på en anslagstavla eller kanske via hemsidan – som på denna sida.